Kurumsal Hosting Nedir?

Kurumsal hosting, özellikle büyük ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarladığımız bir hosting hizmetidir. Bu hizmet, işletmelerin web siteleri, e-ticaret platformları, içerik yönetim sistemleri ve diğer çevrimiçi uygulamaları için gereken altyapıyı sağlar. Kurumsal hosting çözümlerimiz, işletmelerin büyük miktarda trafiği yönetebilmesi, veri güvenliği sağlayabilmesi, yüksek hızda erişim sunabilmesi ve kesintisiz çalışabilmesi için gelişmiş özelliklere sahiptir.

Kurumsal Hosting’in Farkı Nedir ?

Kurumsal hosting, paylaşımlı hostingden farklıdır çünkü kurumsal hosting işletmelerin özel gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Paylaşımlı hostingde, bir sunucu kaynakları birden fazla kullanıcı arasında paylaşılırken, kurumsal hostingde bu kaynaklar işletmenin tam kontrolü altındadır. Kurumsal hostingde daha yüksek performans, güvenlik ve ölçeklenebilirlik sunulurken, paylaşımlı hosting daha uygun maliyetli bir çözüm olabilir. Kurumsal hosting paketlerinde barınan web siteleriniz maksimum 50 web sitesi barınan düşük yoğunluklu web sunucularında oluşturulur ve web siteniz daha fazla sunucu kaynağından faydalanır. Ayrıcalıklı özel bir web hosting deneyimi için Kurumsal Hosting paketlerimizi tercih edebilirsiniz.

Kurumsal Hosting’in Avantajları

Kurumsal hosting hizmetlerinin işletmeniz için birçok avantajı vardır. İşte bazıları:

Güvenlik

Kurumsal hosting, işletmenizin web sitesi ve diğer online uygulamaları için güvenlik önlemleri sunar. Özel güvenlik duvarları, güvenlik yazılımları ve yedekleme sistemleri gibi özellikler, işletmenizin verilerinin güvende olmasını sağlar. Bu da işletmenizin itibarını ve müşteri güvenini korumanıza yardımcı olur.

Yüksek Performans

Maksimum 50 web sitesi barınan, e-ticaret ve kurumsal şirketlerin web sitesi için özel optimize edilen kurumsal hosting sunucularında, hız ve performans farkını hissedin.

Kurumsal E-Posta Hizmeti

Güçlü Anti-Spam ve Anti-Virüs servisi ile desteklenen ve web alanında bağımsız hesap başına 10 GB E-posta servisi ile premium bir e-posta hizmetinin tadını çıkarın.

Limitsiz Disk ve Trafik

Linux Limitsiz ve Windows Limitsiz paketlerimizde sunmuş olduğumuz limitsiz disk ve trafik özelliği sayesinde sınırlara takılmadan özgürce web sitelerinizi yönetin.

Ücretsiz Hazır Kurulumlar

Tek tıkla anında CMS kurulum özelliği sayesinde WordPress, Joomla, Opencart gibi bir çok uygulamayı teknik bir detayla uğraşmadan anında kurun ve kullanmaya başlayın.

Ücretsiz Plesk Panel

Dünyanın en çok tercih edilen kontrol paneli olan Plesk ile web sitelerinizi pratik ve kolayca yönetin. Üstelik tamamen Türkçe!

Kurumsal SSD Hosting

Klasik SATA disklere göre çok daha hızlı olan SSD Disk altyapısı sayesinde yüksek performanslı web sitelerine kavuşun.

Antispam ve Antivirüs Koruması

Secure Mail Gateway’de yer alan anti spam, kötü amaçlı yazılımdan koruma, kimlik avı koruması ile güvenli şekilde e-postalarınızı yönetebilirsiniz

Özel Teknik Destek Hizmeti

Kurumsal hosting hizmeti alan müşterilerimize özel hizmet sunan uzman destek ekibimizden 3 farklı kanaldan 7/24 premium destek alabilirsiniz.

 

İnetmar ailesi olarak sizlere sunmuş olduğumuz kurumsal hosting paketleri, işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak özel olarak tasarlanmıştır. Bu paketler aşağıdaki özellikleri içerir:

 

Kurumsal Hosting

Paketlerimizi ayrıntılı olarak inceleyip işletmeniz için en uygun olanı paketi seçmek için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 Sıkça Sorulan Sorular

1. Hangi Kurumsal Hosting paketini seçmeliyim?

Kurumsal hosting hizmeti seçerken, işletmenizin büyüklüğü, trafik hacmi gibi gereksinimleri göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü sunan paketimizi seçebilirsiniz.

2. Yeni bir kullanıcıyım ücretsiz deneme yapabilir miyim?

Elbette web sitemize üye olup denemek istediğiniz ürünün siparişini verin ve ödeme kısmında banka havalesi seçiniz. Sonrasında Destek talebi ileterek seçmiş olduğunuz ürünü 2 günlük bir süreyle deneyimleyebilirsiniz.

3. Kurumsal hosting hizmetinin güvenliği nasıl sağlanır?

Tüm hosting sunucularımız olası saldırılara karşı DDoS korumasına sahiptir. Ayrıca sitenizdeki işlemlerin güvenliği için dilerseniz Ücretsiz SSL Sertifikası hizmetimizden de faydalanabilirsiniz.

İhtiyaçlarınız için Kurumsal Hosting paketlerimiz yerine Fiziksel Server hizmetlerimizide inceleyebilirsiniz.

Şunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir