WordPress Temalarını Kolayca Nasıl Değiştiririm

WordPress Temalarını Kolayca Nasıl Değiştiririm

WP’nin Koduna göre , WordPress şu anda internetin% 28’ini çalıştırıyor ve bizim için sürpriz değil. WordPress, web sitesi oluşturma, web sitesi, eklentiler ve temalarda en iyisini sunar. WordPress’in 1500’ü aşkın teması var, bunların çoğu  farklı tasarım ve işlevsellik fırsatlarıyla ücretsiz .  Çevrimiçi varlığınız için en iyi sonucu veren bir tema seçinmidir.

İnetmar olarak Linux hosting hizmetlerinde bu avantajı saglıyoruz hizmeti alıp Cpanel giriş yaptığımızda her hangi bir çalışmamız yoksa hazır temamız yoksa www.alanadı.com:2082 panel giriş yaparak açıla ara yüzde sayfanın en aşağı bölümünde “Softaculous Apps İnstaller” WordPress veya joomla veya bu eklentiler altında olan “Softaculous Apps İnstaller” içinde olan otomatik kurulumları bu kısımdan kolayca yapabilmektesiniz.


  1. WordPress temanıza gidin

Giriş yapın ve “Sitelerim” seçeneğini tıklayın ve sonra “Temalar” ı seçin. Tema sayfasında, sayfanın üst kısmında kullanılan geçerli temanın yanı sıra aşağıdaki potansiyel temaları gösterir.

Yeni bir site temasına göz atmak için arama çubuğunu kullanabilir veya ek seçenekleri görmek için aşağı kaydırabilirsiniz.

 

 

 

Şunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir