WhatsApp’ta Birden Fazla Hesap Mümkün!

WhatsApp, kullanıcılarına yeni bir özellik sunuyor: Birden fazla hesabı tek bir uygulamada yönetme imkanı. WhatsApp’ın beta testçilerine sunduğu bu yeni özellik, kullanıcılara mevcut hesaplarına ek olarak yeni hesaplar eklemelerine ve bu hesaplar arasında kolayca geçiş yapmalarına olanak tanıyor.

WhatsApp


Bu yeni özellik, kişilerin özel sohbetlerini, iş konuşmalarını ve diğer iletileri tek bir uygulamada tutmalarına yardımcı oluyor. Sohbetleri, bildirimleri ve hesapları ayrı tutar ve farklı cihazlar veya paralel uygulamalar kullanmadan hesaplar arasında geçiş yapmanıza olanak tanır. Bu, aynı cihaz üzerinde birden fazla hesap kullanmanın daha basit hale gelmesini sağlar. Her cihazda ayrı ayrı WhatsApp hesapları kurmak yerine, ana cihazınızda tek bir uygulamayı kullanarak hesaplarınıza erişebilir ve aralarında geçiş yapabilirsiniz.

Çoklu hesap özelliği, Android için WhatsApp betasının en son güncellemelerini yükleyen bazı beta test kullanıcılarının kullanımına sunuldu ve önümüzdeki haftalarda daha da fazla kişinin kullanımına sunulacak.

Şunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir