İzmir Hosting – İnetmar Hosting

İzmir Hosting – İnetmar Hosting


İnetmar İnternet Hizmetleri ailesi olarak 2007 yılından beri İzmir’in köklü Hosting Firması olmanın gururunu yaşıyoruz.

İnetmar İnternet Hizmetleri: 2007’den Beri Güvenilir ve Hızlı İnternet Çözümleri

İnternet, çağımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi ve İnetmar İnternet Hizmetleri, 2007 yılından bu yana bu dijital çağda işletmelere ve bireylere Kaliteyi uzaklarda aramayın! sloganıyla kesintisiz, yüksek performanslı ve güvenilir hosting hizmetleri sunmaya kendini adamıştır. İnetmar,İzmir merkezli Türkiye’nin önde gelen hosting sağlayıcılarından biri olarak uzun bir geçmişe sahiptir ve bu süre zarfında müşterilerine kaliteli hizmet yüksek performans sağlamakla kalmamış, aynı zamanda müşteri memnuniyetini temel ilke olarak benimsemiştir.

İzmir Hosting


Neden İnetmar Internet Hizmetleri?

◉  Tecrübe: İnetmar, 2007‘den bu yana sektörde faaliyet göstermektedir. Bu deneyim, müşterilerimize profesyonel ve güvenilir hizmetler sunmamıza yardımcı olur.

◉  Yüksek Performans ve Güvenilirlik: İnetmar Hosting sunucuları, web sitelerinizin hızlı ve kesintisiz bir şekilde çalışmasını sağlar. Güçlü altyapımız sayesinde web siteniz her zaman erişilebilir olur.(Alt yapımız Gigabit hizmetlerle uyumlu olup,gerektiğinde arttırılmaya müsaittir. Türk Telekom ve Superonline tarafından sağlanan fiber omurgasına direkt erişim sağlanmaktadır.)

◉  Müşteri Odaklı Yaklaşım: İnetmar, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı ilke edinmiştir. Her müşteriye özel çözümler sunarız ve herhangi bir sorunuz veya sorunuz olduğunda uzman destek ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyar.

◉  Teknolojiyi Yakından Takip: Teknolojinin hızla değiştiği bir çağda, İnetmar en son teknolojileri yakından takip eder ve müşterilerine en son teknoloji ürünlerinden amaca ve hizmete en uygun olanlarını seçer.

◉  Güvenlik Önceliği: İnetmar Hosting, web sitelerinizi ve verilerinizi korumanın önemini anlar. Güçlü güvenlik önlemleri ile verilerinizi güvende tutarız.

 

Hizmetlerimiz:

◉  Web Hosting
WordPress Hosting
Kurumsal Hosting
◉ Bayi Hosting Hizmetleri (Reseller)

İzmir Hosting

◉  E-Mail Hosting

İzmir Hosting

◉   Alan Adı Kaydı/Transferi

İzmir Hosting

◉  Sunucu Kiralama (Dedicated/RDP)

İzmir Hosting

VDS/VPS Server

Lisans Hizmetleri

◉  SSL Sertifikası

İzmir Hosting


İnetmar Internet Hizmetleri, 2007’den bu yana hosting dünyasının önde gelen bir firması olarak, müşterilerine yüksek performanslı ve güvenilir hizmet sunar.Sizde Web sitenizi güçlendirmek, yüksek performans sağlamak ve müşterilerinizle daha iyi hizmet verebilmek için İnetmar Hosting’i tercih edip avantajlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz!

İzmir Hosting Firmasıİnetmar

 

Şunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir