VDS Sunucu Satın Alma Süreci Nasıl Gerçekleşir?

Birçok işletme veya webmaster için Web Hosting veya Reseller paketleri yetersiz kalabiliyor bu durumda İnetmar’ın VDS Sunucu seçenekleri ortaya çıkıyor. İnetmar ailesi 18 yıldır sektörde bu ihtiyaca yanıt veren, müşterilerine barındırma hizmeti sunan güvenilir bir hosting firmasıdır. İşte www.inetmar.com üzerinden VDS Sunucu satın alma süreci:

Plan Seçimi

İlk adım olarak sizlere sunmuş olduğumuz farklı planları inceleyin. İşletmenizin veya projenizin ihtiyaçlarına en uygun planı seçmek hem hesaplı hem de performanslı hosting deneyimi için temel bir adımdır. İnetmar.com’un geniş plan yelpazesi, farklı sunucu kapasiteleri ve özelliklerle müşterilerine esnek bir seçenek sunar.

VDS Sunucu Satın Alma Süreci Nasıl Gerçekleşir?

Yapılandırma

İhtiyaçlarınıza uygun bir planı belirledikten sonra “Yapılandır” seçeneğiyle sunucuyu yapılandırmaya başlayabilirsiniz.

İşletim Sistemi ve Ödeme dönemini seçtikten sonra Ek IP Adresi, Kontrol Paneli, Sunucu Taşıma gibi ek hizmetlerimizi yapılandırabilirsiniz.

VDS Sunucu Satın Alma

Daha sonra  Yedekleme hizmeti, Destek hizmeti, Secure Mail Gateway hizmetlerimizden ihtiyacınız olanları seçip “Devam Et” diyerek siparişi tamamlayalım.

Kurulum ve Teslimat

Ödemenizin onaylanmasının ardından, uzman teknik ekibimiz yapılandırmış olduğunuz VDS Sunucunuzu hızlı bir şekilde kurmaya başlayacaktır. Kurulum süreci genellikle 1 saat içinde tamamlanır ve sunucu bilgileriniz mail yoluyla sizlere iletilir.

Yönetim Paneline ve Sunucuya Erişim

Sunucunuz kurulduktan sonra, sizlere iletin mailde bilgiler ile sunucunuzu yönetmeye başlayabilirsiniz.

NOT: VDS Sunucu hizmetlerimizde Yıllık Ödeme planını seçerek %30’a varan indirimlerden yararlanabilirsiniz.

 

VDS Sunucu satın alma süreci firmamızda oldukça basit ve kullanıcı dostudur. İnetmar’ın “Kaliteyi Uzaklarda Aramayın” sloganı kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla, barındırma ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunar.

Şunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir