Web Sitesine WhatsApp Butonu Ekleme

Web Sitesine WhatsApp Butonu Ekleme

Mobil cihazların yaygınlaşması ve anlık mesajlaşma uygulamalarının popülerliği ile birlikte, web sitelerinin ziyaretçileriyle kolay iletişim kurmaları artık daha önemli hale geldi. WhatsApp ikonu eklemek, ziyaretçilerinizin hızlıca size ulaşmasını sağlar. Bugün web sitenize nasıl WhatsApp ikonunu ekleyebileceğinizi adım adım açıklayacağız.


Websiteniz eğer WordPress tabanlıysa aşağıda Eklentiler ile WhatsApp Butonu ekleyebilirsiniz;

Ücretsiz Eklentiler:

Click to Chat: Ücretsiz ve basit bir eklenti. Ziyaretçilerinizi WhatsApp üzerinden hızlıca iletişim kurmalarına olanak tanır. (Ücretsiz)

WP Social Chat: WhatsApp, Facebook Messenger, Skype ve diğer platformlar için sohbet butonları eklemenize olanak tanır. (Ücretsiz)

Contact Us Page Plugin – WP OnlineSupport: İletişim sayfanıza WhatsApp butonu eklemenizi sağlar. (Ücretsiz)

Ücretli Eklentiler:

WhatsApp Chat for WordPress by Elfsight: Özelleştirilebilir WhatsApp butonları eklemenizi sağlar ve sohbet penceresini ziyaretçilere sunar. (Ücretli)

Click to Chat for WhatsApp Chat: WhatsApp üzerinden iletişim kurmanızı sağlayan güçlü bir eklenti. (Ücretli)

WhatsHelp Chat Button: WhatsApp, Facebook Messenger ve diğer platformlar için sohbet butonları eklemenizi sağlar. (Ücretsiz sürümü bulunsa da, bazı özellikler ücretlidir.)

Click to Chat by WP Social: Sayfa veya gönderi içeriklerinin altına veya kenar çubuğuna WhatsApp butonları eklemenizi sağlar. (Ücretsiz sürümü bulunsa da, bazı özellikler ücretlidir.)

WP Social Chat Premium: WhatsApp, Facebook Messenger, Skype ve diğer platformlar için sohbet butonları eklemenizi sağlar. (Ücretli)

Eklentilerin bazıları ücretsiz olarak sunulsa da, ücretli sürümler daha fazla özelleştirme seçeneği, destek ve ek özellikler sunabilir. Hangi eklentinin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu ve bütçenizi en iyi şekilde karşılayacağını incelemek için özelliklerini karşılaştırmanız önemlidir.


HTML ile buton eklemek için;

a href=”https://wa.me/+905055055050″>WhatsApp İletişim Hattı</a> koduyla

Resimli buton eklemek için ise;

<a href=”https://wa.me/+905055055050″ rel=”nofollow” target=”_blank”><img src=”url(resim url’niz” /></a> koduyla WhatsApp Butonunu aktifleştirebilirsiniz.

Şunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir