YouTube Music Kullanıcılarına Müjde: Canlı Şarkı Sözleri Özelliği Aktif!

Müzik deneyimini daha da zenginleştirmek ve şarkı sözlerini dinlerken takip etmek isteyen YouTube Music kullanıcılarına harika bir haberimiz var! Test aşamasında olan canlı şarkı sözleri özelliği kullanıcıların beğenisine sunuldu.Artık favori şarkılarınızı dinlerken onların sözlerini de takip etmek mümkün!

Bu yeni özellik sayesinde, şarkıların ritmine ve melodisine kapılarak sözleri kaçırmak artık tarih oluyor. “Şu An Çalınan” sekmesi altında bulunan “Şarkı Sözleri” bölümü, güncellenen kullanıcı arayüzüyle daha kullanışlı bir hale getirildi. Sözlerin gösterildiği bölüm beyaz renk ile vurgulanırken, diğer detaylar daha soluk bir renk tonuyla sunuluyor. Böylece, odak noktanız her zaman şarkı sözlerinde olacak.

Yeni özellik sayesinde şarkıların sözlerini kaçırmak yerine, onlarla daha derin bir bağ kurabileceksiniz. Şarkıları dinlerken eşlik etmek, şarkının duygusunu daha iyi anlamak ve favori şarkı sözlerinizi paylaşmak için bu özellik harika bir fırsat sunuyor.

Eğer siz de bu heyecan verici özelliği kullanmak isterseniz, yapmanız gereken tek şey YouTube Music uygulamanızı güncellemek. Güncellemenin ardından “Şu An Çalınan” sekmesine giderek “Şarkı Sözleri” bölümünü bulabilir ve şarkı sözlerini canlı olarak takip etmeye başlayabilirsiniz.

Youtube Music

www.inetmar.com

 

Şunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir