İnetmar Hosting Müşteri Yorumları

Web siteniz için en iyi web hosting hizmeti mi arıyorsunuz? O zaman aramanızı sonlandırabilirsiniz çünkü İnetmar Hosting tam size göre! İnetmar ailesi olarak 2007 yılından bu yana kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla her geçen gün daha da büyüyerek binlerce web sitesine ev sahipliği yapıyoruz.

İnetmar Hosting Müşteri Yorumları

Peki bizi diğer web hosting sağlayıcılarından ayıran nedir?

  • %99,5 Uptime Garantisi: Web sitenizin her zaman erişilebilir olması çok önemlidir. İnetmar Hosting ile web siteniz %99,5 uptime garantisi altındadır. Bu da web sitenizin neredeyse her zaman erişilebilir olacağı anlamına gelir.
  • Yıldırım Hızında Sunucular: Web sitenizin hızlı olması, hem kullanıcı deneyimi açısından hem de SEO için oldukça önemlidir. İnetmar Hosting’in SSD disk altyapılı son teknoloji sunucuları sayesinde web siteniz her zaman hızlı ve performanslı çalışır.
  • 7/24 Teknik Destek: Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda deneyimli teknik ekibimiz 7/24 size yardımcı olmak için hazır. Sorununuza hızlı ve etkili çözümler üreterek web sitenizin kesintisiz çalışmasını sağlarız.
  • Geniş Hizmet Yelpazesi: Bireysel web sitelerinden kurumsal web sitelerine kadar her ölçekte web sitesi için uygun bir plan bulabilirsiniz. Linux Hosting, Windows Hosting, Kurumsal Hosting,  WordPress Hosting, Mail Hosting, VPS/VDS Sunucu, Fiziksel Sunucu ve SSL sertifikası gibi pek çok seçeneğimiz mevcuttur.
  • Güvenli Altyapı: Web sitenizin güvenliğini en üst düzeyde tutmak için gelişmiş firewall teknolojileri kullanmaktayız. Bu sayede verileriniz ve bilgileriniz her zaman güvende kalır.
  • Bütçe Dostu: İnetmar Hosting’de her bütçeye uygun bir web hosting planı bulabilirsiniz. Sunduğumuz yüksek kaliteli hizmetlerimize karşın, sektördeki en uygun fiyatlardan birini sunmaktayız.
  • Yüksek Müşteri Memnuniyeti: Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir. Bu nedenle sunduğumuz hizmetlerde şikayetleri de göz önünde bulundurarak her zaman en iyisini sunmaya çalışmaktayız.

Yukarıda İnetmar ailesi olarak sunduğumuz üstün hizmet kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden bahsettik. Peki müşterilerimiz İnetmar hakkındaki deneyimlerini nasıl yorumluyor? Gelin beraber inceleyelim 🙂

MÜKEMMEL
'da 29 değerlendirmeler
İnternet Hizmetleri
İnternet Hizmetleri
06/05/2024
Yıllardır sorunsuz domain ve hosting hizmet almaktayız. Fiyat politikası ve destekleri için buradan tekrar teşekkür ederim.
Muhammed Esen
Muhammed Esen
06/05/2024
Yıllardan beri inetmardayim
sibel ayan
sibel ayan
04/05/2024
bilgi , deneyim ve destek konusunda çok memnun olduğumuz bir firmadır kesinlikle tavsiye ederim.
Selman UYAN
Selman UYAN
02/05/2024
10 yıldan uzun süredir çalışıyorum. Kaliteli hosting firma arayışımı bitiren, müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmet sunan firma.
Extra Ucuzluk
Extra Ucuzluk
02/05/2024
Piyasada bulununan hosting firmalarından uygun ve hizmeti 24 saat vermektedirler. tavsiye ederim.
serdar tosun
serdar tosun
01/05/2024
Sektörün en eski ve en tecrübeli firması , özverili bir ekibi var , herhangi bir sorun saniyeler içerisinde çözülüyor. Tebrikler.
Murat Çelik
Murat Çelik
29/04/2024
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine direkt buradan hosting hizmeti almaya kara verdim. Paket içeriği diğer sitelere göre daha iyi ve fiyatları daha uygun. Teşekkürler :)
Engin Altun
Engin Altun
22/04/2024
Yaklaşık 8 senedir. İnetmar ile çalışıyorum. Sorun çok yaşamıyorum fakat bir problem olduğunda çözme süreleri gerçekten çok hızlı ve her desteği sonuna kadar çözüm ile sonuçlandıracak kadar veriyorlar.
Yusuf Uzun
Yusuf Uzun
18/04/2024
Tecrübeli ve samimi kadrosu ile sorunlara hızlı çözüm sunuyor. Bugüne dek en memnun kaldığım firma... Diğer firmalardan daha düşük maliyeti ile daha avantajlı

Sizlerde bütçe dostu kesintisiz hosting hizmeti için İnetmar Hosting ile tanışın web sitenizin başarısını zirveye taşıyın!

 

Şunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir